Engedje meg, hogy Köszöntsük Önt a Law & Business teljes csapata nevében. Vállalkozásunk minden munkatársa széleskörű szakmai ismerettel és tapasztalattal azért dolgozik, hogy az Ön által Szlovákiában alapítandó vagy már üzemeltetett vállalkozása jogilag és az üzemszerű működést tekintve minden területen stabil lábakon álljon. Könyvelőink, ügyvédeink, jogászaink az Ön céljaiért dolgozni. Ismerje meg Őket közelebbről.

Kérdése van? Kattintson IDE és bátran írjon Nekünk a kapcsolat oldalon található űrlap segítségével vagy jelentkezzen díjmentes konzultációnkra, ahol akár személyesen vagy telefonon számos hasznos tippet vagy jogi segítséget kaphat. Köszönjük, hogy minket választott!
Németh Katalin
Németh Katalin

JUDr. NÉMETH KATALIN

JUDr. Németh Katalin, ügyvédnő jogi tanulmányait a Paneurópai Egyetem jogi karán folytatta, amelyen 2009-ben magiszteri (Mgr. ) diplomát szerzett. 2009-ben sikeresen elvégezte a mediátorképzést is. 2011-ben a már említett Paneurópai Főiskola jogi karán doktori (JUDr.) titulust szerzett. Következő év novemberében sikeresen letette az ügyvédi vizsgákat és 2013. január 1.-től tagja a Szlovák Ügyvédi Kamarának. Jelenleg folytatja tanulmányait a csehországi BIBS főiskolán amely LL. M. (Master of Law) képzettséget igazoló diplomát nyújt a Britt Nottingham Trent University által. JUDr. Németh Katalin aktívan beszél szlovákul, magyarul és angolul.
Németh Miklós

JUDr. NÉMETH MIKLÓS

JUDr. Németh Miklós, jogász a Paneurópai Egyetem jogi karán végzett 2012-ben. Egy évvel később 2013-ban doktori (JUDr.) diplomát szerzett. 2011-ben jogi tanulmányait bővítette az izlandi University of Iceland egyetemen, ahol legfőképpen a nemzetközi- és Európai Uniós jog terén bővítette tudását. 2012 júniusától praktizál jogászként.

Szlovákul, magyarul és angolul aktívan kommunikál. Szakterülete leginkább a kereskedelmi jogra, családjogra és telekkönyvi jogra öszpontosulnak.
Németh Miklós
"Védelmezni mások jogait az emberi lét legszebb és legnemesebb vége."
– Khalil Givran -
Budai Erika

BUDAI ERIKA

Budai Erika 2014 februárjától dolgozik az ügyvédi irodában mint asszisztens. Kereskedelmi és üzleti szakon végzett 1996-ban. Több éven keresztül Angliában élt és tanult, ezért a szlovák és magyar nyelven kívül angolul is aktívan kommunikál. Irodánkban az adminisztratív tevékenységet tölti be, továbbá aktív kapcsolattartó az ügyfeleinkkel.
Opavská Anna

OPAVSKÁ ANNA

Opavská Anna a Nyitrai Ipari Középiskola és könyvviteli átképző tanfolyam elvégzését követően 2001 óta hivatásszerűen a könyvviteli szakmában tevékenykedik. A 2011-es év során sikeresen teljesítette a Szlovák Jegybank Banki Képesítő Intézete által szervezett magasabb fokú képesítő tanfolyamot, hitelnyújtás, biztosítás és viszontbiztosítás terén. Opavská Anna tagja a Szlovák Könyvelők Központjának, ahol állandó jelleggel bővíti tudását adózás- és könyvvitel terén, ami elkerülhetetlen munkája során, figyelembe véve a vonatkozó törvények állandó változásának ütemét. Aktívan beszél szlovákul és magyarul is. Ügyfelei mindegyikére személyes figyelmet szán.
A Law&Business csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Law&Business Csapata