A törvényi és jogi szabályozások napról napra változnak. Rendkívül nehéz nyomon követni az éppen aktuális, már hatályba lépett jogszabályokat a tervezetekről ne is beszéljünk. Maradjon mindig naprakész és látogasson hétről hétre blog oldalunkra. Célunk, hogy közérthető módon, szakzsargon mentesen minőségi és hiteles információhoz juttassuk Önt.

Hallott már a szlovák autóregisztráció előnyeiről, de kérdései vannak? Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes szlovákiában forgalomba helyezni gépjárművét és hogy hogyan kerülheti el a felelősségre vonást a magyar utakon. Tartson Velünk!

Sok kérdést kaptunk már azzal kapcsolatban, hogy miért ilyen drágák a teljes áfakörrel rendelkező cégek, ezért úgy gondoltuk, jó ötlet lenne tisztázni ezt egy blogbejegyzés keretein belül. Tartson Velünk, és tanuljon ma is!

Jogosan támadnak kételyei a Szlovákiában történő cégalapítással kapcsolatban, hiszen határainkon kívül teljesen másak a törvényi előírások. Szintén megalapozott az a kérdés is, hogy vajon adócsalást követ-e el, ha más ország területén folytat gazdasági tevékenységet? Hagyja, hogy eloszlassuk a téves feltételezéseit! Olvasson bele legújabb blogbejegyzésünkbe és tudjon meg még többet a szlovák cégalapításról!

Bejegyzésünkből kiderül, mi a szlovák lakcím igénylésének folyamata európai únión belüli állampolgároknak. Amennyiben szlovák vállalkozásának tevékenységi köre megköveteli, hogy mint szakmai irányítónak szlovák lakcíme legyen, esetleg szlovák adórezidens szeretne lenni, a legjobb helyen jár. Betekintést nyerhet röviden arról, hogy milyen dokumentumokra és információkra lesz szüksége, valamint milyen költségekkel kell számolni és mennyi időre kaphatja meg a lakhatási engedélyt. Érdemes elolvasni, kattintson a további információkért!

 2 
A Law&Business csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Law&Business Csapata