A törvényi és jogi szabályozások napról napra változnak. Rendkívül nehéz nyomon követni az éppen aktuális, már hatályba lépett jogszabályokat a tervezetekről ne is beszéljünk. Maradjon mindig naprakész és látogasson hétről hétre blog oldalunkra. Célunk, hogy közérthető módon, szakzsargon mentesen minőségi és hiteles információhoz juttassuk Önt.

Ön is szeretné Szlovákia területe felé terjeszkedni vállalkozásával, azonban nem ismeri a szlovák cégalapítás alapfeltételeit? Forduljon hozzánk bizalommal! Mielőtt még felvenné velünk a kapcsolatot mindenképpen olvassa el hasznos bejegyzésünket, melyből többek közt az is kiderül, hogy mely esetekben érdemes és mikor nem javasolt a terjeszkedés. Informálódjon az itteni ÁFA és adótörvényekről! Kattintson a továbbiakért!

   4
A Law&Business csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Law&Business Csapata